BUREAUS & ADVERTEERDERS

Lokaal nieuws bindt en verbindt

Betrouwbaar lokaal nieuws wordt steeds belangrijker; niet alleen via print maar ook digitaal. Vele oorzaken liggen daaraan ten grondslag, maar feit is dat men zich – naast de dagelijkse boodschappen ook voor grote aankopen – veel meer lokaal aan het oriënteren is dan voorheen.

Deze ontwikkeling werkt door in de mediabehoefte van de adverteerder: hyper lokaal adverteren wordt steeds interessanter en de vraag naar samenwerkingen met lokale uitgevers groeit.

Gebruik de kracht van hyperlocal advertising
En daar helpt HYPR de adverteerders en bureaus. Zowel (hyper lokale) digitale als geprinte advertentieruimte kan geautomatiseerd ingekocht worden en de lokale consument wordt bereikt. Of dit nu middels open market, pmp’s of andere digitale mogelijkheden gaat; HYPR maakt dit in één contactmoment mogelijk.

Ook het verdwijnen van cookies biedt veel kansen. HYPR geeft een goed en lokaal antwoord op deze veranderingen, zowel met huis-aan-huiskranten als via de lokale nieuwssites.

Lokaal en relevant voor iedereen

  • Huis-aan-huis kranten zijn een massamedium: 11,8 miljoen mensen (80%) lezen wel eens een huis-aan-huiskrant.
  • 5,3 miljoen Nederlanders lezen wekelijks een huis-aan-huis krant, ook mensen met een Nee/Nee sticker
  • 50% van de lezers neemt actie n.a.v. advertenties in huis-aan-huiskranten
  • 82% van de lezers koopt online
  • 63% van de Nederlanders let op aanbiedingen van winkeliers in huis-aan-huiskranten
  • 83% van de lezers is midden of hoog opgeleid

HYPR is hét landelijke lokale huis-aan-huis loket waarmee je heel Nederland omarmt.

Altijd in de buurt

De verschuiving van de landelijke naar de lokale markten maakt HYPR tot een interessante overweging voor juist de landelijke adverteerders of regionale merken. Door een juiste afstemming tussen regio, doelgroep en medium, wordt het resultaat veel beter als je de doelgroep omarmt, als ze weten waar je zit en wie je bent. Als je in de buurt zit, dan zal de binding groter zijn en de kans dat ze voor je kiezen vele malen groter.

Dat is het voordeel wanneer je als adverteerder in de buurt blijft bij je doelgroep. In welk gedeelte van Nederland ze dan ook zitten, als adverteerder zoek je ze op, kom je echt bij ze langs.

Wil je dus heel Nederland bereiken maar toch maar werken met één loket? Dan biedt HYPR je de oplossing.

Meer weten hoe je Nederland intensief omarmt?

Meer weten over HYPR en hyperlocal advertising?
Neem contact met ons op!

Robert Franke
Managing director
robert@hypr.nl
06-27229338

“Ik kom graag met u in contact om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken. Heeft u een vraag over lopende opdrachten, neem dan contact op met mijn collega’s via
020-7989191.”