OVER HYPR

HYPR Landelijk lokaal adverteren

Lokaal adverteren via HYPR

HYPR staat voor hyperlocal advertising en is in 2022 opgericht door de grote huis-aan-huis uitgevers. Mediaondernemers Erik van Laar en Nico Hilhorst zijn betrokken bij de opzet en verdere ontwikkeling van HYPR.

Begin 2023 zijn de aandelen van ToLocal overgenomen en sindsdien vormen ToLocal en HYPR samen HYPR, hét platform voor hyperlokaal adverteren. ToLocal heeft onder andere DeLokalePlanner ontwikkeld, een tool waarmee bureaus en adverteerders in enkele simpele stappen de voor hen relevante huis-aan-huis-bladen en huis-aan-huiskranten kunnen selecteren en ook boeken. Dat selecteren kan op postcode, plaats en gemeente.

HYPR biedt adverteerders en mediabureaus een platform waarmee geadverteerd kan worden in de huis-aan-huistitels en/of nieuwswebsites die rondom de vestigingen van de adverteerder verschijnen. Daarmee adverteer je heel gericht, dus ook zonder waste.

HYPR houdt kantoor in de Millennium Tower in Amsterdam.

Vragen over HYPR?
Neem dan contact met ons op via Frank-Paul ter Berg. Mail Frank-Paul@tolocal.nl of bel 020-7604970.
Wij zijn je graag van dienst.

Aansluiten als mediapartner bij HYPR?

HYPR is het one-stop-shop platform voor landelijke adverteerders en bureaus als het gaat om het adverteren in huis-aan-huiskranten, nieuwswebsites en -apps.

HYPR staat voor méér omzet voor uitgevers van lokale media, en met name voor hen die bij ons zijn aangesloten en schouder aan schouder met ons mee willen vechten voor een groter marktaandeel op de landelijke advertentiemarkt.

Heb jij lokaal bereik en wil je aansluiten als mediapartner bij HYPR?

Neem dan contact op met Judith ter Berg-Ketjen.

HYPR als mediapartner

Meer weten over HYPR en hyperlocal advertising?
Neem contact met ons op!